За Нас

 Charomat.com

Ние сме млад и анбициозен екип от професионалисти, които поставят своите клиенти винаги на първо място. С богатия си опит и внимание към детайла, ние се  стремим да задоволим всяко Ваше предпочитание.

 Нашата мисия е да предоставим на клиентите си богата палитра от ухания, с възможно най-високо качество. Мотивирани от доволните клиенти и техните усмивки, ние продължаваме да се развиваме и да изпълваме Вашето ежедневие с разнообразие от аромати.

 

Нашите партньори

Zag Zodiak е доказана българска фирма за производство на декоративна козметика и парфюмерия. Фирмата е член на Българската национална асоциация за парфюмерия и козметика, както и на Българската търговско-промишлена палата.

Вдъхновени от световните брандове, парфюмите са разработени на базата на висококачествени парфюмни компзиции от Франция. В състава на парфюмите има както естествени масла, така и синтетични суровини. Ароматната композиция в парфюмите  е 18 %, което ги прави дълготрайни, силни и винаги напомнящи за себе си.

 

Защо точно Zag Zodiak е моят парфюм?

Освен високата парфюмна композиция в състава си (18 %), парфюмите на Zag Zodiak се отличават с висококачествените продукти, масла и материали използвани в тях и красивата си опаковка. Богатият избор на аромати, които предлагаме Ви дават възможност да носите любимият си аромат с удоволстие и самочувствие.

Луксът и качеството вървят ръка за ръка с парфюмите и козметиката, произведени от Zag Zodiak, но да не забравяме и достъпните цени на продуктите.